Advocaat Corporate / M&A

Voor onze sectie Corporate/M&A zijn wij op zoek naar een advocaat met (enkele jaren) ervaring in de transactiepraktijk. Iemand die wil werken aan leuke, steeds complexere transacties in het mid-market segment en graag in teamverband actief is.

Wij hebben een transactiepraktijk die al jarenlang groeit. Het kantoor werkt – vanaf de dynamische Kop van Zuid – voor nationale en internationale cliënten uit het grootzakelijke bedrijfsleven, de top van het MKB en enkele PE en VC partijen. Er zijn 20 advocaten werkzaam op de volgende 4 secties:

  • Corporate / M&A;
  • Recovery & Insolventie;
  • Arbeid & Personeel;
  • Haven & Handel.

Binnen de sectie Corporate / M&A werk je samen met een team van enthousiaste collega’s (Eric Spreij, Aziza Kaddouri, Marc van der Storm, Evert Leemreis, Roeland Berger en Britt Bosma). Je houdt je bezig met overnames en joint ventures, pre-exits, secundary exits, carve-outs en MBO’s. Klik hier voor een overzicht van recente transacties. Ook ben je betrokken bij governance vraagstukken, post-closing geschillen, geschillen tussen aandeelhouders en algemene ondernemingsrechtelijke adviezen.

Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid (met veel vrijheid om thuis of op ons prachtige kantoor te werken) en er is veel rechtstreeks contact met onze cliënten en de corporate finance adviseurs, accountants en fiscalisten die bij de verschillende transacties betrokken zijn.

Binnen ons marktsegment kunnen wij ons meten met de top van Nederland.      

Wij zoeken

  • een gedreven advocaat;
  • met (enkele jaren) ervaring in de transactiepraktijk;
  • met goede drafting skills (zowel in het Engels als het Nederlands) en gevoel voor menselijke verhoudingen; en
  • iemand met humor die graag in teamverband werkt aan kwaliteit en groei.

Wij bieden

Een groeiende en uitdagende praktijk in het hart van de grootste havenstad van Europa. Wij werken hard, willen verwachtingen overtreffen, maar vinden vrije tijd en ontspanning ook heel belangrijk. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het kantoor heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en biedt prima carrièreperspectieven. Inclusiviteit, vrijheid en impact zijn belangrijke uitgangspunten.

Je sollicitatie, vergezeld van curriculum vitae, kun je richten aan Eric Spreij (spreij@herikverhulst.nl). Aarzel niet om te bellen in het geval van vragen.