Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
“Wilhelminatoren”
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

Overname Interdobs en Powerdobs door SUPERP, platform van Egeria

Interdobs (opgericht in 2005) is een dienstverlener op het gebied van Business Intelligence consultancy. Powerdobs (opgericht in 2019) is een dienstverlener op het gebied van Data en Analytics met diepgaande kennis van Power BI en het Azure Data Platform. Interdobs en Powerdobs hebben gezamenlijk ongeveer 45 mensen in dienst en een omzet van meer dan 8 miljoen euro.

SUPERP (opgericht in 1999) heeft de laatste jaren een sterke groei gerealiseerd en verzorgt een breed spectrum aan SAP gerelateerde diensten. Zij heeft onder andere een leidende marktpositie opgebouwd binnen de kennisdomeinen Security, Testing en Development.

SUPERP bouwt met de overname verder aan haar missie om dé digital Core specialist voor grote en middelgrote organisaties te zijn. Er is een groeiende behoefte aan de koppeling van primaire processen met applicaties. De naadloze integratie van processen, systemen en data bepaalt het succes van een datagedreven organisatie. De Data & Analytics expertise van Interdobs en Powerdobs helpen organisaties te versnellen in deze digitale reis. De kennis en ervaring van Interdobs en Powerdobs maakt het mogelijk om complexe datastromen te integreren, te analyseren en te optimaliseren. Door dit vervolgens te koppelen aan de expertise van SUPERP, worden klanten beter en breder geserviced. De kruisbestuiving zorgt ervoor dat er nog meer waarde gehaald wordt uit de bestaande systemen en klanten volledig worden ontzorgd in hun digitale transformatie.

HerikVerhulst (Eric Spreij en Roeland Berger) adviseerde de aandeelhouder van Interdobs en Powerdobs.

Meer informatie kunt u vinden op: Interdobs & Powerdobs hebben zich aangesloten bij SUPERP • Interdobs