Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
“Wilhelminatoren”
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

Overname activiteiten van Ryano Logistics door E. van Wijk Group

E. van Wijk Group, een vervoerder met vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Polen, heeft Ryano Logistics uit Klundert overgenomen. Al jaren hebben de bedrijven een intensieve samenwerking. E van Wijk rijdt al jaren voor Ryano Logistics en vanuit haar klanten was er met regelmaat de vraag naar project- en/of exceptioneel transport. Deze overname verbreedt de capaciteit en dienstenpakket van E. van Wijk aanzienlijk.

Ryano Logistics is gespecialiseerd in logistieke oplossingen voor weg- en exceptioneel transport. De organisatie richt zich op het verwerken van de vraag naar hoge kwaliteit van logistieke diensten en transporten.

Bij E. van Wijk Group zijn 800 medewerkers in dienst die gezamenlijk een jaaromzet genereren van 100 miljoen euro. Naast de forwarding divisie heeft de E. van Wijk Group een vloot van meer dan 300 eigen vrachtwagens die gezamenlijk logistieke diensten verlenen binnen West-Europa en vanuit West-Europa naar Oost-Europa en de CIS-landen. Daarnaast biedt het bedrijf warehousing, groupagevervoer, (inter)nationale distributie en douaneservices aan.

Voor meer informatie: https://truckstar.nl/ryano-logistics-overgenomen-door-de-e-van-wijk-group/

E. van Wijk werd bijgestaan door Aziza Kaddouri

Aziza Kaddouri