Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
“Wilhelminatoren”
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

Overname activiteiten van Rugo Logistics door E. van Wijk Group

Overname activiteiten van Rugo Logistics door E. van Wijk Group

E. van Wijk Group, een vervoerder met vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Polen, heeft per 19 februari 2021 Rugo Logistics uit Denekamp overgenomen. Met deze overname breidt E. van Wijk Group haar logistieke dienstverlening verder uit naar Centraal- en Oost-Europa.

Rugo is gespecialiseerd in vervoer naar Polen, de Baltische staten, Wit-Rusland, Rusland, Oekraïne, Kazachstan en de overige voormalige Sovjetrepublieken. E. Van Wijk zal vanaf 1 april 2021 de activiteiten van Rugo Logistics toevoegen aan de Forwarding divisie in Wierden.

Bij E. van Wijk Group zijn 800 medewerkers in dienst die gezamenlijk een jaaromzet genereren van 100 miljoen euro. Naast de forwarding divisie heeft de E. van Wijk Group een vloot van meer dan 300 eigen vrachtwagens die gezamenlijk logistieke diensten verlenen binnen West-Europa en vanuit West-Europa naar Oost-Europa en de CIS-landen. Daarnaast biedt het bedrijf warehousing, groupagevervoer, (inter)nationale distributie en douaneservices aan.

E. van Wijk werd bijgestaan door Aziza Kaddouri

Zie voor verdere informatie: www.logistiek.nl/logistieke-dienstverlening/nieuws/2021/02/e-van-wijk-neemt-rugo-over-101177195