Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
“Wilhelminatoren”
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

MKB Fonds realiseert wederom mooie exit en verkoopt Groveko aan Bunzl!

Groveko is een toonaangevende en innovatieve groothandel in schoonmaakartikelen, die zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in AI-schoonmaakrobots. Participatiemaatschappij MKB Fonds investeerder circa 8 jaar geleden in Groveko. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een voorloper van AI gedreven autonome schoonmaakrobots en heeft het grote stappen gezet in de transformatie van traditionele groothandel naar een meer gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van schoonmaakartikelen. Bunzl is een beursgenoteerde multinational uit de UK.

Zie tevens: https://fd.nl/bedrijfsleven/1485847/groothandel-schoonmaakartikelen-groveko-in-britse-handen?utm_medium=social&utm_source=linkedin&utm_campaign=earned&utm_content=20230815 en https://www.cleantotaal.nl/nieuws/mkb-fonds-verkoopt-groveko-aan-beursgenoteerde-multinational-bunzl/

HerikVerhulst adviseerde MKB Fonds en het verkopende management. Het team bestond uit Eric Spreij, Marc van der Storm en Roeland Berger. Het betreft alweer de 11e transactie voor MKB Fonds.