Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
“Wilhelminatoren”
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

HerikVerhulst adviseert bij de verkoop van Buhrs Packaging Solutions

HerikVerhulst (Eric Spreij en Roeland Berger) adviseerde de aandeelhouder van Buhrs Packaging Solutions bij de verkoop aan Inno Packtech, een portfolio van Red2Green Invest (R2G).

Buhrs is een toonaangevende, internationale onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsoplossingen voor Print, Mail en E-commerce, met hoofdkantoor in Zaandam en twee vestigingen in Japan. Het bedrijf is opgericht in 1908 en begon ooit als een werkplaats voor de reparatie van schepen en als smederij voor de buurt. Klanten komen van over de hele wereld, bijvoorbeeld Deutsche Post, maar ook de landelijke examencommissie van Oeganda voor de verpakking van examenformulieren.

Red2Green Invest is een jonge investeringsmaatschappij (opgericht in 2022) die zich toelegt op het ondersteunen van kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) bij het bereiken van hun groeidoelstellingen. Met een focus op het bevorderen van innovatie en het creëren van duurzame waarde, biedt R2G strategische begeleiding, kapitaal en operationele ondersteuning in de dynamische markt van vandaag.

HerikVerhulst feliciteert alle betrokkenen bij deze transactie!

Zie voor verdere info: Overname Buhrs Packaging Solutions.