Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
“Wilhelminatoren”
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

Bonn & Mees en Hebo bundelen krachten

De gerenommeerde Rotterdamse maritieme bedrijven HEBO Maritiem Service en Bonn & Mees Floating Sheerlegs zijn gefuseerd. De samenwerking betekent een belangrijke mijlpaal in de maritieme sector en legt de basis voor duurzame groei, uitgebreide dienstverlening en versterkte marktpositie.

HEBO en Bonn & Mees zijn van oudsher allebei familiebedrijven met een rijke historie. Met een grote en diverse vloot van schepen houdt HEBO zich bezig met projecten op het gebied van integrale infrastructuur, noodhulp, bergingsoperaties, transport, windenergie en ontmanteling in verschillende markten. Met meer dan 135 jaar ervaring exploiteert Bonn & Mees drijvende bokken vanuit Rotterdam om hijsuitdagingen aan te gaan op het gebied van offshore installatie en ontmanteling, zwaar hijswerk en civiele bouw.

Marius Punt (CEO HEBO) en Peter Leenheer (eigenaar Bonn & Mees) willen nieuwe kansen grijpen voor groei, expansie, duurzaamheid en internationale ontwikkeling. Binnen dit kader zoeken de partijen actief naar overnames en integratie van nieuwe bedrijven om hun dienstenaanbod te verbeteren en aan te vullen.

HerikVerhulst adviseerde Peter Leenheer. Het team bestond uit Eric Spreij en Roeland Berger.