Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
“Wilhelminatoren”
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

Betonmaatschappij Albeton neem 3 betoncentrales over van Cementbouw

Albeton is een familiebedrijf dat zich al meerdere generaties bezighoudt met de productie van betonmortel en handel in bouwgrondstoffen. Zij heeft per 1 oktober 2022 de betoncentrales Diemen, Haarlem en Akersloot overgenomen van Cementbouw. Daarnaast werd een betoncentrale in Rotterdam overgenomen van Dekker.

Heimen Droog, directeur van Albeton: “De uitbreiding biedt ons mogelijkheden tot transportoptimalisatie, innovatie/productontwikkeling en flexibiliteit, waardoor we in staat zijn onze klanten nog beter van dienst te zijn” en “We geloven in lokaal ondernemerschap en voor bestaande klanten verandert er praktisch niets. Onze huidige manier van werken komt ook voorop te staan op de nieuwe locaties. Onze collega’s op de nieuwe locaties brengen een schat aan kennis, kunde en ervaring mee”.

Voor verdere informatie, zie Albeton neemt drie betoncentrales over van Cementbouw – Albeton en https://www.albeton.nl/over-ons.

HerikVerhulst adviseerde Albeton bij de overname van de betoncentrales. Het team bestond uit Eric Spreij, Roeland Berger en Britt Bosma.

Britt Bosma