Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
“Wilhelminatoren”
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

Studentstage

HerikVerhulst N.V. is gevestigd op één van de mooiste locaties van Rotterdam: op de Kop van Zuid, aan de voet van de Erasmusbrug en naast de rechtbank. Wij zijn een echt Rotterdams en dus no-nonsense kantoor met een landelijke en internationale cliëntenkring, hoofdzakelijk bestaande uit ondernemingen. Een belangrijk deel daarvan is gevestigd in de Rotterdamse haven.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en bij onze advisering en procedures zitten wij al 80 jaar ‘boven op de zaak’. Kennis van actuele wet- en regelgeving is daarbij vanzelfsprekend. Cliënten noemen ons degelijk, doortastend en betrokken. Dat horen wij graag en daar werken wij hard voor.

Wij behandelen zaken op het gebied van arbeidsrecht (reorganisaties, individueel ontslagrecht etc.), ondernemingsrecht (het begeleiden van overnames en joint ventures, corporate litigation en het opstellen van en adviseren over commerciële contracten), incasso, recovery- en faillissementsrecht (het begeleiden van potentiële kopers van een failliete onderneming, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, het optreden als bewindvoerder en curator), vastgoedrecht (huur- en bouwrecht), verzekeringsrecht (schadeverzekeringen, goederentransportverzekeringen), haven- en handelsrecht (ladingschades, internationale handelsovereenkomsten) en personen- en familierecht/scheidingsmediation.

Voor deze rechtsgebieden zijn wij permanent op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en betrokken studentstagiaires met goede studieresultaten. Tijdens je studentstage zorgen wij ervoor dat je midden in de praktijk en boven op de zaak zit. Je werkt mee aan het opstellen van adviezen en processtukken, woont zittingen en besprekingen bij en uiteraard ben je van harte welkom op onze kantoorborrels en andere kantooractiviteiten.

Ben je geïnteresseerd? Een schriftelijke sollicitatie, vergezeld van curriculum vitae en cijferlijst, kun je richten aan:

HerikVerhulst N.V.
t.a.v. Evert Leemreis
Postbus 50535
3007 JA Rotterdam
of per e-mail: leemreis@herikverhulst.nl