Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
“Wilhelminatoren”
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

HerikVerhulst adviseert aandeelhouders van TotaalVERS bij verkoop aan Eetgemak Groep, portfolio company van Gilde Healthcare

TotaalVERS (opgericht in 2004) richt zich op de belevering van de Cure & Care sector met een totaalpakket aan vers-, diepvries-, food- en non-food producten. Daarnaast bedient TotaalVERS de industrie met een kwalitatief hoogstaand assortiment van gesneden aardappelen, groente en fruit. Eetgemak Groep heeft zijn naam gevestigd door het bereiden van verse gerechten op maat voor zorginstellingen, ziekenhuizen, kinderopvang en horeca & catering.

‘Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis en bevestigt onze toewijding aan kwaliteit, service en innovatie binnen de zorgmarkt en andere kanalen’, aldus Ronald van der Leer, algemeen directeur TotaalVERS. ‘Samen creëren we een “one stop shop” voor onze huidige en toekomstige klanten’, aldus Ronald Holtzer, algemeen directeur van Eetgemak Groep.

Door de gezamenlijke positie binnen deze segmenten te versterken, kan de toekomstige dienstverlening van beide bedrijven verder geoptimaliseerd worden.

Maasdael Corporate Finance (Rick Voet en Justin van Halst) verzorgde de financiële advisering aan de aandeelhouders van TotaalVERS.

Felicitaties aan alle betrokken partijen!

Voor meer informatie verwijzen wij naar de volgende persberichten:

 

HerikVerhulst (Eric Spreij en Roeland Berger) adviseerde de aandeelhouders van TotaalVERS.

Deze transactie kunt u ook vinden op Dealmaker.nl: Dealmaker | Eetgemak acquires TotaalVERS