Bereik ons

Contactgegevens HerikVerhulst

Tel: +31 10 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres:
“Wilhelminatoren”
Wilhelminaplein 16
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens Herik & Verhulst

Tel: 010 41 000 55

Email: info@herikverhulst.nl

Contactformulier: Klik hier

Adres: Klik hier

Fusies en overnames

Ons team van de sectie fusies en overnames is actief in het mid-market segment en is gespecialiseerd in de begeleiding van fusies, overnames, private equity- en venture capital investeringen en joint ventures in alle denkbare vormen, met uitzondering van beurstransacties. Wij werken voor kopers, verkopers, private equity partijen en (informal) investors en begeleiden elk jaar een grote hoeveelheid uiteenlopende transacties. Binnen ons marktsegment kunnen wij ons meten met de top van Nederland. 

Bijzondere belangen

Elke transactie heeft bijzondere belangen. Die brengen wij in kaart en die houden wij gedurende het proces altijd in het oog. Daarbij beseffen wij dat een verkoper andere belangen heeft dan een koper en dat een minderheidsaandeelhouder andere belangen heeft dan een meerderheidsaandeelhouder. Wij realiseren ons tevens dat partijen ook een gezamenlijk belang hebben: de totstandkoming van de transactie.

Snelle en praktische aanpak

Een praktische oplossing én een goede juridische afweging zijn essentieel voor de totstandkoming van een succesvolle transactie. Wij houden daar altijd rekening mee. Hoofdzaken worden van bijzaken onderscheiden en wij hebben oog voor belangrijke details. Mede door de omvang van ons team kunt u erop rekenen dat onze expertise en juridische ondersteuning altijd beschikbaar is.

Expertise voor elke fase van een transactie

Wij beschikken binnen kantoor tevens over gespecialiseerde kennis op het gebied van arbeidsrecht, pensioenrecht en vastgoed. Deze expertise is vaak relevant om een succesvolle transactie mogelijk te maken.   

Tarieven

Wij hanteren verschillende tariefstructuren, waaronder capped, fixed en succes fees, zodat onverwachte kosten zo veel mogelijk worden voorkomen.       

Recente transacties

Klik hier voor een aantal recente transacties.

Contactpersonen