CARRIÈRE

Boven op de Zaak
De betrokkenheid die we onze cliënten beloven, moet elke dag opnieuw waargemaakt worden. Werken bij Van den Herik & Verhulst betekent dat je naast kennis en vakmanschap ook over teamgeest, doorzettingsvermogen, mensenkennis en oprechte interesse moet beschikken. Wij komen graag in contact met advocaten, pas afgestudeerde juristen en studenten in de masterfase van hun rechtenstudie die zich herkennen in onze mentaliteit. Kijk hieronder voor vacatures of stuur een open sollicitatie aan Eric Spreij.

 

Vacatures
Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

 

Studentstage
Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V. is gevestigd op één van de mooiste locaties van Rotterdam: op de Kop van Zuid, aan de voet van de Erasmusbrug en naast de rechtbank. Wij zijn een echt Rotterdams en dus no-nonsense kantoor met een landelijke en internationale cliëntenkring, hoofdzakelijk bestaande uit ondernemingen. Een belangrijk deel daarvan is gevestigd in de Rotterdamse haven.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en bij onze advisering en procedures zitten wij al 80 jaar ‘boven op de zaak’. Kennis van actuele wet- en regelgeving is daarbij vanzelfsprekend. Cliënten noemen ons degelijk, doortastend en betrokken. Dat horen wij graag en daar werken wij hard voor.

Wij behandelen zaken op het gebied van arbeidsrecht (reorganisaties, individueel ontslagrecht etc.), ondernemingsrecht (het begeleiden van overnames en joint ventures, corporate litigation en het opstellen van en adviseren over commerciële contracten), incasso, recovery- en faillissementsrecht (het begeleiden van potentiële kopers van een failliete onderneming, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, het optreden als bewindvoerder en curator), vastgoedrecht (huur- en bouwrecht), verzekeringsrecht (schadeverzekeringen, goederentransportverzekeringen), haven- en handelsrecht (ladingschades, internationale handelsovereenkomsten) en personen- en familierecht/scheidingsmediation.

Voor deze rechtsgebieden zijn wij permanent op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en betrokken studentstagiaires met goede studieresultaten. Tijdens je studentstage zorgen wij ervoor dat je midden in de praktijk en boven op de zaak zit. Je werkt mee aan het opstellen van adviezen en processtukken, woont zittingen en besprekingen bij en uiteraard ben je van harte welkom op onze kantoorborrels en andere kantooractiviteiten.

Ben je geïnteresseerd? Een schriftelijke sollicitatie, vergezeld van curriculum vitae en cijferlijst, kun je richten aan:

Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V.
t.a.v. mr. M.J. Leenhouts
Postbus 50535
3007 JA Rotterdam
of per e-mail: leenhouts@herikverhulst.nl